Masters of Dutch Wedding Photography

Reden voor een feestje! Deze foto, een absolute persoonlijke favoriet uit de serie van Tom en Pauline, is bekroond metLees verder »

De gouden pik van Hooge Vuursche

Ja, het staat er echt :) Van je vrienden moet je het maar hebben en de mobiele telefoon is wat mij betreft maar met éénLees verder »

ISPWP TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS IN THE WORLD – 2016

ISPWP TOP 100 Een jaar en vijf dagen geleden mocht ik bekendmaken dat ik een Junebug Best of the Best award hadLees verder »

Tweemaal winnaar Bruidsfoto Award 2016

Ik was verrast (en blij!), maandagavond bij de uitreiking vde Bruidsfoto & Film award 2016. Niet alleen met deLees verder »

Internationale award – een van de 150 beste trouwfotografen ter wereld

Fotografiewedstrijden en ranglijsten, daar wil ik het vandaag over hebben. Over hoe fantastisch het is om eenLees verder »

Twee nieuwe ISPWP Awards

Een oude bekende en een nieuwe: tussen de winnende foto’s bij the International Society of Professional WeddingLees verder »

Top-10 trouwfotograaf van Nederland

Mijn vijfde Masters award, goed voor de eretitel van top-10 trouwfotograaf van Nederland Net als liefde, geluk (enLees verder »

Fearless Photographers Award nummer twee

Fearless Award (2016) Yeeeeeessssss! Mijn mooiste trouwfoto blijft maar in de prijzen vallen. Na een Masters of DutchLees verder »

Bruiloft in Egypte

Bruiloft in Egypte Terwijl ik dit tik is mijn lijf weer terug in Nederland. Mijn hart is echter nog steeds in Caïro.Lees verder »

Twee keer nominatie Bruidsfoto Award, stem alsjeblieft!

Ik krijg Eliza en Daniele maar niet onder de duim ;) Na een Masters of Dutch Wedding Photography en internationaleLees verder »

On a roll!!! Eerste wereldwijde ISPWP award

Krankzinnig en bizar. Dat is, in twee woorden, mijn samenvatting van de eerste week van 2016. Na de kater van Oud enLees verder »

Meegezogen in een golf van (Junebug award) aandacht

Petapixel, BuzzFeed, ZankYou, Omroep Brabant, BN DeStem, Facebook, Twitter: holy shit. Het lijkt wel een lawine.Lees verder »

Junebug Best of the Best award

It’s not always easy to keep a secret. Especially when that secret is mindboggling. Frankly: I’ve been overLees verder »

Jaaroverzicht trouwfotografie 2015

Happy NewYear :) May your 2016 be full of love and epicness. Personally, I just hope it’s (at least!) just asLees verder »

Vierde Masters award en op de erelijst van Zankyou

December een rustige maand voor trouwfotografen? Niet echt ;-) Het is wel een mooie tijd om terug te blikken op hetLees verder »