Bruiloft in Italië – Aki & Britt en de zinderende heuvels van Piëmonte

ab_destination_wedding_piemonte_54

Bruiloft in Italië, door Best Men Weddings

Priceless. Dat is het woord dat in me opkomt als ik terugdenk aan de bruiloft in Italië van Aki en Britt. Een Engelse jongen en een Nederlands meisje, het magnifiek mooie hotel La Villa, de zinderende heuvels van Piëmonte en twee dagen feest met feestneuzen uit alle uithoeken van de wereld.

Geluk is mooier als je het kunt delen. Daar weten de plusminus 100 aanwezigen in Mombaruzzo inmiddels alles van. Mijn geluk was niet alleen dat Aki en Britt voor mij kozen, maar ook voor mijn makker Leonard Walpot. Best Men Weddings on Tour, zegmaar.

Cocktailparty, klederdracht, ontroerende ceremonie, een locatie recht uit een jetset-tijdschrift en een topfeest als toetje. En dit maakten we ervan.

ab_destination_wedding_piemonte_01ab_destination_wedding_piemonte_02ab_destination_wedding_piemonte_03Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 10ab_destination_wedding_piemonte_05ab_destination_wedding_piemonte_06ab_destination_wedding_piemonte_07Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 11Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 12ab_destination_wedding_piemonte_10ab_destination_wedding_piemonte_11ab_destination_wedding_piemonte_12ab_destination_wedding_piemonte_13ab_destination_wedding_piemonte_13bab_destination_wedding_piemonte_14ab_destination_wedding_piemonte_15ab_destination_wedding_piemonte_16ab_destination_wedding_piemonte_17ab_destination_wedding_piemonte_18ab_destination_wedding_piemonte_19ab_destination_wedding_piemonte_20ab_destination_wedding_piemonte_21ab_destination_wedding_piemonte_22ab_destination_wedding_piemonte_23ab_destination_wedding_piemonte_24ab_destination_wedding_piemonte_25ab_destination_wedding_piemonte_26Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 7ab_destination_wedding_piemonte_28Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 8ab_destination_wedding_piemonte_30ab_destination_wedding_piemonte_31ab_destination_wedding_piemonte_32ab_destination_wedding_piemonte_33ab_destination_wedding_piemonte_34ab_destination_wedding_piemonte_35Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 9ab_destination_wedding_piemonte_37ab_destination_wedding_piemonte_38ab_destination_wedding_piemonte_39ab_destination_wedding_piemonte_40ab_destination_wedding_piemonte_41Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 13ab_destination_wedding_piemonte_43ab_destination_wedding_piemonte_44ab_destination_wedding_piemonte_45ab_destination_wedding_piemonte_46ab_destination_wedding_piemonte_47ab_destination_wedding_piemonte_48ab_destination_wedding_piemonte_49ab_destination_wedding_piemonte_50ab_destination_wedding_piemonte_51ab_destination_wedding_piemonte_52ab_destination_wedding_piemonte_53Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 1Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 2ab_destination_wedding_piemonte_56ab_destination_wedding_piemonte_57ab_destination_wedding_piemonte_58Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 1ab_destination_wedding_piemonte_60ab_destination_wedding_piemonte_61ab_destination_wedding_piemonte_62ab_destination_wedding_piemonte_63ab_destination_wedding_piemonte_64ab_destination_wedding_piemonte_65Bruiloft in Italië Piemonte La Villa Mombaruzzo 5ab_destination_wedding_piemonte_66Leveranciers
Locatie: Hotel La Villa, Mombaruzzo
Fotografen: Best Men Weddings