ISPWP TOP 100 WEDDING PHOTOGRAPHERS IN THE WORLD – 2016

ispwp top 100 2016
ISPWP TOP 100
Een jaar en vijf dagen geleden mocht ik bekendmaken dat ik een Junebug Best of the Best award had gewonnen en ook 2017 begint fantastisch. De International Society of Professional Wedding Photographers lanceerde vandaag de top 100 uit 2016 en ik ben een van de geluksvogels :)

Het is meer dan een beetje bizar om in hetzelfde lijstje te staan als de supersterren waar ik een workshop volgde en vol bewondering in de gaten houd. Ik ben ook meer dan een beetje trots en blij. Met name omdat het erkenning is van fotografie waar ik voor sta en zelf van houd. Ongeposeerd. Puur. Echte momenten.

Afgelopen weekend kreeg ik een fles Moët van een bruidspaar als dank voor alles. Die moet de koelkast maar eens in. Op een daverend 2017 <3

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*