Twee nieuwe ISPWP Awards

ISPWP award 2016 winter openingsdans Gijs en EmilieEen oude bekende en een nieuwe: tussen de winnende foto’s bij the International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP) uit de winterronde van 2015 staan er twee van mij :) 

‘De Eend’, zoals ik de onderstaande foto van Julia noem, heeft daarmee het rijtje vol. Eerder won ik met die foto een Fearless Award en een Masters of Dutch Wedding Photography Award.

De openingsdans van Gijs en Emilie viel voor het eerst in de prijzen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik vind dat er bij fotowedstrijden veel te vaak veel te weinig aandacht is voor spontane feestfoto’s. Alsof een trouwfeest er niet helemaal bij hoort. Flauwekul natuurlijk: wij feestneuzen weten beter :)

ISPWP award voorjaar 2016 Julia

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*