Vintage bruiloft – de waanzinnige dag van Peter en Femke

vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-23Vintage bruiloft in Groesbeek – de waanzinnige dag van Peter en Femke

Het gaat niet om de locatie. Niet om budget. Niet om de show. Het zijn de mensen die bepalen of een bruiloft fantastisch is. De rest is de jus op het gerecht. En als alles samen komt, heb je magie. 

Het bovenstaande is mijn standaardantwoord als ik op een trouwdag mag vertellen over mijn werk. Ik heb het alleen al dit seizoen een keer of honderd herhaald.
Omdat ik het meen.

In het geval van Peter en Femke kwam alles samen, al was hun trouwdag voor mij persoonlijk net zo geslaagd geweest onder een witte partytent van de Action in de achtertuin. Zo’n dag dat je je een surfer voelt in de branding van Hawaii. Gedragen door een daverende, twintig meter hoge golf vol liefde en energie.

Bijkomend geluk is dat Femke niet alleen gezegend is met de organisatorische en styling skills van een doorgewinterde professional, maar ook met een pen waar ik stil van werd. Want in plaats van dat ik ga proberen om mijn gevoelens over hun grote dag onder woorden te brengen, laat ik de eer aan haar:

“Lieve Jesse,

Je vroeg ons onze allergrootste allerliefste foto te kiezen van onze fantastische bruiloft. Man, dát is moeilijk. We hadden alleen maar moois om uit te kiezen. Foto’s waar we prachtig op staan, foto’s die de sfeer waanzinnig weergeven, foto’s die précies raakten hoe wij de dag hebben ervaren. Echt, door jouw foto’s herleven wij de dag steeds opnieuw. En opnieuw. En opnieuw. En elke keer weer zijn we geraakt, met name omdat we precies weer weten hoe we ons toen voelden. Kiezen? Onmogelijk.

Maar, omdat we je zo’n briljante fotograaf vinden, je voelt alsof we er een vriend bij hebben en omdat we je MEGA dankbaar zijn; hier onze poging.

loveletters peter en femkeDeze foto ons het meest dierbaar. Dierbaar omdat hij zo goed treft wat er gebeurde. Omdat hij vragen opwekt. (Werkelijk íedereen die de foto ziet en er niet bij was vraagt wat er gebeurde op dat ene moment). Omdat je, als je goed kijkt, de hand van onze dochter op mijn arm ziet liggen. Omdat je iedereen ziet lachen en mijn emotie van het scherm ziet knallen. Om de liefkozing van zowel Minne als Peter, om het zonder gêne niet meer doorhebben dat ik gefotografeerd werd. Om het moment dat zo intiem en mooi was en gevangen is in jouw foto. Om alle herinneringen aan de speech van mijn moeder, het filmpje waarin Minne mama’s communiejurk droeg, om de muziek van LoveLetters (leuk, dat jouw rubriek zo heet 😉), om alle beelden die oppoppen bij het zien van de foto. Je hebt waanzinnig goed ingetuned op dat wat er die dag gebeurde, te voelen, te zien, te horen was. Je stapte op het juiste moment in bij ons, met ons. We zijn je ongelooflijk dankbaar voor je mooie werk en het vastleggen van onze herinneringen.

Alle liefs, Femke en Peter”

Wauw, niet? En dit is een kleine greep uit een hele rij foto’s van een bruiloft die me voor altijd zal bijblijven.

vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-1vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-2vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-3vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-4vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-5vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-6vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-7vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-8vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-9vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-10vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-11vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-12vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-13vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-14vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-15vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-16vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-17vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-18vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-19vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-20vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-21vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-22vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-23vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-24vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-25vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-26vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-27vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-28vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-29vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-30vintage bruiloft trouwfotograaf groesbeek-31

Vintage bruiloft Groesbeek
Locatie: De Zoete Aagt, Groesbeek
Jurk: Enzoani